Turnhoutsebaan 101
2390 OOSTMALLE
Tel. +32 (0) 476 65 22 13
hilde.vanpeer@beautyconsult.be

Bij HILDE VAN PEER Beautyconsult kan je vanaf nu ook terecht voor een cadeaulijst. Heb je iets speciaals te vieren, ben je nog op zoek naar een Kerstgeschenk,  verjaardagscadeautje of spaar je al zo lang voor een behandeling permanente ontharing, mesotherapie of permanente make-up? Dan is dit een ideale manier om het proces te versnellen           .                                     De cadeaulijst: Spaar samen voor een uniek geschenk!

Het principe is eenvoudig:
Voor de ontvanger van het geschenk: na een grondige analyse krijg je van ons een richtbedrag voor de behandeling van je keuze. Je krijgt dan een mail of brief (naar keuze) om rond te sturen naar je vrienden of kennissen die jou een cadeau willen geven met de procedure in uitgelegd.  Klik hier voor een voorbeeld van de brief.
De stortingen van je milde gevers worden (anoniem) zichtbaar in het taartdiagram bij je naam. Het eerste stukje taart krijg je alvast van ons: bij een volledige behandeling geven wij je 25 euro als startbedrag!

Voor de gever van het geschenk: Stort het bedrag naar keuze op de rek.nr. 779-5981382-08 onder vermelding van “cadeaubon + het pseudoniem dat je vriend/vriendin je doorgaf + jouw eigen emailadres”. Na ontvangst van het bedrag sturen wij je een mail met een bon om af te geven aan de begunstigde van jouw bijdrage.  Op het internet wordt je bijdrage visueel voorgesteld zonder namen te noemen. Wil je alle voorwaarden kennen?  Klik hier  

Bekijk hier een voorbeeld van een cadeaulijst met de stortingen van het spaarsysteem. Elke ontvanger en gever van het geschenk heeft zijn individuele grafiek en kan altijd volgen hoeveel en wanneer de stortingen gebeuren.

cadeaulijst permanente ontharing mesotherapie permanente make-up

Overtuig jezelf en schenk of ontvang het ideale beautycadeau: Ontdek op de lijst hier onder alle gelukkigen die reeds een lijstje hebben.  Zij kunnen binnekort zonder  zelf 1 duit te hebben gespendeerd hun favoriete behandeling kiezen. 

HILDE VAN PEER  Beauty consult
Dankzij deze nieuwe techniek straal ik...! "Elke dag opnieuw"!
Lizy Schilde