Turnhoutsebaan 101
2390 OOSTMALLE
Tel. +32 (0) 476 65 22 13
hilde.vanpeer@beautyconsult.be

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden.

Informatie op een website kan een uitgebreid consult met uw behandelaar nooit vervangen. Bij Beauty Consult kan, om die reden, diagnose en behandeling slechts plaatsvinden na persoonlijk consult met de behandelaar.

Beauty Consult doet al het mogelijke om de informatie op deze site accuraat en up-to-date te houden. Desondanks moet U ermee rekening houden dat alle informatie onderhevig is aan veranderingen tengevolge nieuwe wetenschappelijke en klinische inzichten.

We doen er alles aan om de confidentialiteit van het gebruik van deze site te beschermen. Nochtans kunnen internet hackers, door de snelle technologische vooruitgang, toch toegang krijgen tot de informatie die U ons via het internet toestuurt. Vertrouwelijke informatie kan U beter per post of fax toesturen.

Voor en na foto’s van onze patiënten worden nooit gepubliceerd zonder voorafgaande toestemming. Desgewenst kunnen deze dan verder beschermd worden tegen kopiëren of zelfs geregistreerd worden voor copyright.

De voor en na foto’s op deze site dienen enkel ter illustratie van de behandelingsmogelijkheden zoals die routinematig worden aangewend in de Beauty Consult. Ze hebben het doel om uw informatie proces zo gemakkelijk mogelijk te maken en de referenties erbij laten U toe de details van de behandelingsmethodes verder uit te pluizen, zowel op deze als op andere sites.

De geschreven inhoud van deze site is enkel bedoeld voor uw persoonlijke informatie en mag niet gebruikt worden voor vermeerdering of publicatie zonder schriftelijke toestemming van Beauty Consult.

HILDE VAN PEER  Beauty consult
Dankzij deze nieuwe techniek straal ik...! "Elke dag opnieuw"!
Lizy Schilde